انواع پکیج دیواری و استانداردهای نصب آن مطابق با مقررات ملی ساختمان
پکیج دیواری یکی از تاسیسات گرمایشی ساختمان است که وظیفه تامین آب گرم مصرفی ساختمان را بر عهده دارد. دود ناشی از احتراق درون انواع پکیج دیواری یا از طریق دودکشهای معمولی خارج میشوند یا از طریق فن پکیج به بیرون هدایت میشود.
یکی از پرکاربردترین تجهیزات گرمایشی برای تامین آب گرم مصرفی ساختمان، پکیج دیواری است. این نوع پکیجها انواع مختلفی دارند که در ادامه قصد داریم انواع پکیج دیواری بر اساس سیستم سوخت و احتراق را معرفی کنیم. اگر به دنبال استعلام قیمت انواع پکیج دیواری مانند انواع پکیج دیواری بوش، داتیس کار و یا برندهای معروف پکیج دیواری هستید، میتوانید از سامانه تجارت بین الملل محصولات ساختمانی ساخت بازار استفاده نمایید. برای آشنایی بیشتر با استاندارد نصب انواع پکیج دیواری مطابق با مقررات ملی ساختمان تا انتهای متن با ما همراه باشید.
آشنایی با انواع پکیج دیواری
پکیج دیواری یکی از تاسیسات گرمایشی ساختمان است که وظیفه تامین آب گرم مصرفی ساختمان را بر عهده دارد. دود ناشی از احتراق درون انواع پکیج دیواری یا از طریق دودکشهای معمولی خارج میشود یا از طریق فن پکیج به بیرون هدایت میشود. از مزایای پکیج دیواری نسبت به دیگر تاسیسات گرمایشی آب مصرفی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حذف لوله کشیهای گسترده
- میزان صدای تولید شده بسیار کم در مقایسه با سیستم موتورخانهای
- نوسانات بسیار کم دمای آب
- اشغال فضای کمتر در مقایسه با آبگرمکنهای ایستاده یا سیستم شوفاژ مرکزی
از انواع پکیج دیواری با توجه به سیستم سوخت و احتراق میتوان به پکیجهای دیواری زیر اشاره نمود:
پکیج دیواری تک مبدله: در این نوع از پکیجهای دیواری تنها از یک مبدل برای تامین آب گرم مصرفی و آب گرم شوفاژ استفاده میشود. لازم به ذکر است که تمام عملیات گرم کردن آب در این نوع پکیج تنها در یک مخزن انجام میشود.
پکیج دیواری دو مبدله: در این مدل از پکیج شوفاژ دیواری از دو مبدل مجزا برای تامین آب گرم مصرفی و آب گرم شوفاژ استفاده میشود که این دو مبدل مستقل از یکدیگر عمل میکنند. از مزیتهای پکیج شوفاژ دیواری دارای دو مبدل میتوان به تامین آب گرم با درجه حرارت یکسان در عین رسوب گیری کمتر اشاره کرد. از این نوع پکیج در آپارتمانهای با زیربنای کمتر از 120 مترمربع یا در صورتی که آب ورودی دارای سختی زیاد باشد، استفاده میشود.
پکیج شوفاژ دیواری نیمه کندانس (Semi-Condensing) یا سه مبدله: در این پکیج دیواری از یک مبدل دیگر (اضافه شدن مبدل هوا به آب) در بالای دستگاه و در قسمت خروجی احتراق استفاده شده است که باعث ایجاد پیش گرمایش آب برگشتی به مدار میشود و در نتیجه راندمان سیستم گرمایش افزایش مییابد.
پکیج تمام کندانس (Full-Condensing): در این نوع تعیین نسبت اختلاط و ترکیب هوا و گاز در اختیار و کنترل برد اصلی پکیج است و میتواند بر اساس نیاز این دو را برای رسیدن به توانهای مختلف، ترکیب کند.
جهت دریافت قیمت انواع پکیج دیواری مانند قیمت پکیج دیواری داتیس کار میتوانید از سامانه ساخت بازار استفاده کنید.
استانداردهای نصب پکیج دیواری مطابق با مقررات ملی ساختمان
برای نصب انواع پکیج دیواری بر اساس مقررات ملی ساختمان باید به موارد زیر توجه نمود:
- شیر دستگاه گاز پکیج دیواری باید در فاصله 120 تا 150 سانتیمتری از کف نصب شود.
- شیلنگ گاز پکیج به هیچ عنوان نباید در معرض حرارت ناشی از اجاق گاز یا سایر وسایل گازسوز قرار گیرد.
- استفاده از بستهای فلزی در دو انتهای شیلنگ گاز الزامی است. استفاده از سیم در این مورد ممنوع است چرا که پیچاندن سیم به جای بست باعث بریده شدن شیلنگ میشود و انتشار گاز را در پی خواهد داشت.
- بازدید دورهای شیلنگهای لاستیکی باید به صورت مداوم انجام شود تا در صورت بروز مشکل مانند سوراخ شدن، ترک برداشتن یا سست شدن بست سریعا مشکل رفع گردد.
- مطابق با استاندارد ملی ایران شماره 4047 جنس شیرهای لوله کشی گاز پکیچ دیواری تا قطر 50 میلیمتر باید از نوع برنجی و ربع گرد توپکی یا دندهای باشد.
- نصب پکیج دیواری در اتاق خواب و حمام ممنوع است.
- پکیج دیواری باید به دستگاههای گازسوز دسترسی داشته باشد و در فاصله مجاز آنها قرار گیرد.
- برای تعمیر انواع پکیج دیواری باید دسترسی کافی در نظر گرفته شود.
- برای نصب پکیج دیواری فندار حداقل مساحت زیربنا مورد نیاز 45 مترمربع است که برای نصب آن حتما باید از دودکش دوجداره استفاده شود.
- برای نصب پکیج دیواری بدون فن حداقل مساحت زیربنا مورد نیاز 60 مترمربع است. برای این نوع پکیج، در صورتی که ظرفیت اسمی آن کمتر از 35 کیلو وات باشد، باید فضای نصب با حداقل یک در یا پنجره بازشو به هوای آزاد در نظر گرفته شود. همچنین محل نصب برای دستگاههای گازسوز با ظرفیت اسمی بیش از 35 کیلو وات (جهت تهویه و رقیق سازی گاز دودکش) باید خارج از ساختمان باشد یا فضایی در داخل ساختمان در نظر گرفته شود که از نظر ورود و خروج هوا، با هوای آزاد در ارتباط مستقیم باشد.
پارامترهای مهم در هنگام خرید پکیج دیواری
در هنگام خرید پکیج دیواری لازم است که ابتدا به متراژ واحد مسکونی که قرار است پکیج در آن نصب شود، توجه شود. برای انتخاب بهترین پکیج دیواری متناسب با فضای مسکونی خود بهتر است کاتالوگ پکیج دیواری را مطالعه کرده یا با فروشندگان معتبر آن مشورت کنید. مطابق با مبحث هفدهم مقررات ملی ساختمان حداقل متراژ برای نصب پکیج دیواری، 64 مترمربع است؛ در غیر این صورت لازم است که دریچه تامین هوای تازه برای آن واحد در نظر گرفته شود.
همچنین باید به میزان مورد نیاز آب گرم توجه شود تا بتوان مناسبترین پکیچ دیواری را خریداری کرد. از دیگر نکات مهم در زمان انتخاب پکیج دیواری توجه به تامین هوای تازه و اکسیژن مورد نیاز جهت احتراق است. اگر قصد خرید پکیج دیواری را داشته باشید قطعا هنگام مقایسه انواع پکیج دیواری به برندهای پکیج دیواری بوش، داتیس کار و ... برخورد کردهاید؛ در صورت نیاز به استعلام قیمت انواع پکیج دیواری بوش یا دیگر برندهای پکیج دیواری میتوانید از سامانه تجارت بین الملل ساخت بازار استفاده کنید.
استعلام قیمت انواع پکیج دیواری در ساخت بازار
قیمت تاسیسات گرمایشی یکی از پارامترهای مهم در انتخاب بهترین پکیج دیواری است. با توجه به پایدار نبود قیمت محصولات ساختمانی لازم است که دسترسی به آخرین استعلام قیمت این محصولات فراهم باشد. ساخت بازار به عنوان سامانه تجارت بین الملل محصولات ساختمانی این امکان را فراهم کرده است تا شما بتوانید به آخرین قیمت انواع پکیج دیواری دسترسی داشته باشید.
در سامانه ساخت بازار شما میتوانید به آخرین قیمت انواع پکیج دیواری بوش، آخرین استعلام قیمت پکیج دیواری داتیس کار یا دیگر برندهای معتبر این محصول دسترسی داشته باشید و با مقایسه قیمتها، خرید خود را به صورت کاملا مستقیم از فروشندگان معتبر پکیج دیواری انجام دهید. همچینی اگر تامین کننده یا تولید کننده انواع پکیج دیواری هستید، میتوانید با ساخت پنل کاربری در سامانه ساخت بازار آخرین قیمت محصولات خود را در اختیار خریداران قرار دهید تا خریداران بتوانند به صورت کاملا مستقیم از شما خرید کنند.