ساخت بازار
ساخت بازار
دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

در پاسخ به این سوال که دیجیتال مارکتینگ  چیست باید اشاره کرد که دیجیتال مارکتینگ عبارت از فعالیت‌هایی که یک شرکت برای تبلیغ محصولات، خدمات و افزایش سهم بازار خود از آنها استفاده می‌کند، میباشد. در گذشته، شرکت‌ها به طور اصولی بر روی بازاریابی یا همان مارکتینگ از طریق وسایل چاپی، تلویزیون و رادیو تمرکز داشتند. اما با ظهور اینترنت، شرکت‌ها دسترسی به مخاطبان خود را به شکل جدیدی پیدا کردند و بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ به وجود آمد.اصطلاح بازاریابی دیجیتال در دهه 1990 معرفی شد، همزمان با ظهور اینترنت، و به معنای استفاده از وسایل دیجیتال برای تبلیغ محصولات و خدمات به مصرف‌کنندگان اشاره دارد. دیجیتال مارکتینگ شامل ایجاد وب‌سایت‌ها، استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه، حضور در رسانه‌های اجتماعی، بهینه‌سازی در موتورهای جستجو و سایر روش‌های مشابه میباشد.

برای تمیزتر نمودن تفاوت‌ها بین بازاریابی دیجیتال (دیجیتال مارکتینگ) و بازاریابی سنتی، باید اشاره کنیم که بازاریابی دیجیتال علاوه بر استفاده از اصول مشابه با بازاریابی سنتی، از ویژگی‌ها و امکانات دیجیتالی برای ارتباط با مشتریان استفاده می‌کند. به عبارت دیگر، شرکت‌ها تلاش می‌کنند تا با استفاده از اینترنت و فناوری‌های مرتبط نزدیکتر به مشتریان خود شوند و رفتار آنها را بهتر درک کنند. اغلب شرکت‌ها ترکیبی از تکنیک‌های بازاریابی سنتی و دیجیتال را در استراتژی‌های خود به کار می‌برند. در ذیل، به 8 مورد از کانال های دیجیتال مارکتینگ که شرکت ها برای پروموت محصولات خود میتوانند استفاده کنند اشاره شده است.

 

انواع کانال های دیجیتال مارکتینگ:

- بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو روشی است که شرکت ها ترافیک وب سایت های خود را افزایش می دهند، با این هدف که سایت ها و نام های خود را به بالای هر صفحه نتایج جستجو هدایت کنند. زمانی که شرکت ها بتوانند با موفقیت سئو را در استراتژی های بازاریابی دیجیتال خود اعمال کنند، نام و وب سایت آنها به طور فزاینده ای برای مشتریان بیشتری قابل مشاهده می شود.

سئو اغلب در سه دسته به شرح زیر دسته بندی می شود:

الف) سئوی درون صفحه (On-Page SEO)

این چیزی نیست جز بهینه سازی یک صفحه وب برای هدف قرار دادن یک جستجوی خاص و رتبه بالا در موتورهای جستجو. می توان با انجام فعالیت های مختلف مانند تحقیق کلمات کلیدی، تولید محتوا و بهینه سازی کلمات کلیدی به آن دست یافت.

ب) سئوی خارج از صفحه (Off-page SEO)

این برای ایجاد شهرت یک صفحه وب با پیوند دادن آن با وب سایت های با کیفیت دیگر انجام می شود. با این کار باعث می‌شوید موتورهای جستجو به محتوای وب‌سایت شما اعتماد کنند. این امر باعث افزایش اعتبار و اعتبار صفحه وب شما در موتورهای جستجو می شود. این فرآیند تولید بک لینک از طریق اتصال محتوای صفحه وب شما با سایر وب سایت های با کیفیت، لینک سازی نامیده می شود.

ج) سئو فنی (Technical SEO)

معمولاً برای ارائه یک تجربه کاربری عالی انجام می شود. معمولاً با تمرکز بر سرعت سایت، سازگاری با موبایل، خزیدن، ساختار سایت و نمایه سازی سایت شما انجام می شود.

 

بازاریابی موتورهای جستجو (SEM)

بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) یک تاکتیک پولی برای جلب توجه به برند با ظاهر شدن در نتایج موتورهای جستجو است. این استراتژی اغلب جستجوی پولی یا بازاریابی پرداخت به ازای کلیک (PPC) نامیده می شود که شامل فعالیت های مختلفی مانند تنظیم تبلیغات، بهینه سازی تبلیغات، تعیین بودجه و از همه مهمتر قرار دادن تبلیغات است. SEM را می توان در موتورهای جستجوی مختلف انجام داد اما عمدتاً در گوگل انجام می شود. گوگل از تبلیغات پولی در موتور جستجو و شرکای خود به نام Google Ads پشتیبانی می کند. SEM موثرترین استراتژی بازاریابی میباشد که تاثیر آن فوری است و به محض راه اندازی کمپین خود، می توانید تبلیغات خود را در SERP ها مشاهده کنید.

 

بازاریابی محتوا (Content Marketing)

هدف بازاریابی محتوا دستیابی به مشتریان بالقوه از طریق استفاده از محتوای مورد علاقه آنهاست. محتوا معمولا در یک وب سایت منتشر می شود و سپس از طریق رسانه های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، بهینه سازی موتورهای جستجو یا حتی کمپین های پرداخت به ازای کلیک تبلیغ می شود. ابزارهای بازاریابی محتوا شامل وبلاگ ها، کتاب های الکترونیکی، دوره های آنلاین، اینفوگرافیک ها، پادکست ها و وبینارها میباشد. اثرات بازاریابی محتوا بلندمدت است و مخاطبان هدف شما با اطلاعاتی آماده می شوند تا اقدامی سودمند انجام دهند. کلید یک استراتژی بازاریابی محتوا موثر، ایجاد روابط با مخاطب هدف به جای ژست گرفتن است.

 

تولید محتوا

 

بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)

بازاریابی ایمیلی هنوز هم یکی از موثرترین کانال های بازاریابی دیجیتال است. بسیاری از افراد ایمیل مارکتینگ را با پیام های ایمیل اسپم اشتباه می گیرند، اما بازاریابی ایمیلی این نیست. این نوع بازاریابی به شرکت ها اجازه می دهد تا به مشتریان بالقوه و هر فرد دیگری که به برندها و محصولات آنها علاقه مند است دسترسی پیدا کنند.

 

بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی (Social Media Marketing)

اهداف اولیه کمپین بازاریابی رسانه های اجتماعی ایجاد آگاهی از برند و ایجاد اعتماد اجتماعی است. همانطور که در بازاریابی رسانه های اجتماعی عمیق تر می شوید، می توانید از آن برای به دست آوردن سرنخ و به عنوان یک کانال بازاریابی یا فروش مستقیم استفاده کنید. پست ها و توییت های تبلیغاتی دو نمونه از بازاریابی رسانه های اجتماعی هستند.

 

بازاریابی وابسته (Affiliate Marketing)

بازاریابی وابسته یکی از قدیمی ترین شکل های بازاریابی است و اینترنت جان تازه ای به آن بخشیده است. با بازاریابی وابسته، اینفلوئنسرها محصولات دیگران را تبلیغ می کنند و هر بار که فروش انجام می شود یا سرنخ معرفی می شود، کمیسیون دریافت می کنند. بسیاری از شرکت های معروف از جمله آمازون برنامه های وابسته دارند که میلیون ها دلار در ماه به وب سایت هایی که محصولات خود را می فروشند پرداخت می کنند.

 

بازاریابی ویدیویی (Video Marketing)

بازاریابان می توانند از هر یک از چندین پلتفرم بازاریابی ویدیویی، از جمله ویدیوهای فیس بوک، اینستاگرام و تیک تاک برای اجرای کمپین بازاریابی ویدیویی استفاده کنند. شرکت‌ها بیشترین موفقیت را در ویدیو با ادغام آن با سئو، بازاریابی محتوا و کمپین‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی گسترده‌تر پیدا می‌کنند.

 

پیام کوتاه (SMS Messaging)

شرکت‌ها و سازمان‌های غیرانتفاعی نیز از پیام‌های متنی (به طور رسمی به عنوان پیام کوتاه یا سرویس پیام کوتاه شناخته می‌شوند) برای ارسال اطلاعات در مورد آخرین تبلیغات خود یا ارائه فرصت‌هایی به مشتریان مشتاق استفاده می‌کنند. با پیشرفت تکنولوژی، بسیاری از کمپین‌های ارسال متن به مشتریان نیز به مشتریان اجازه می‌دهند که مستقیماً از طریق یک پیام متنی ساده پرداخت کنند یا به آنها بدهند.

 

چرا بازاریابی دیجیتال برای تجارت مهم است؟

دلایل زیادی وجود دارد که در این بخش به بررسی آنها می پردازیم، اما به زبان ساده، بازاریابی دیجیتال به شما این امکان را می دهد که به مخاطبان بیشتری برسید و آگاهی از برند را افزایش دهید. همه دلایلی که در اینجا فهرست می کنیم، اگر به درستی اعمال شوند، باید به شما کمک کنند تا مشتریان جدید و قدیمی را جذب کنید و فروش آینده را افزایش دهید. در ذیل بطور کلی، به تاثیر دیجیتال مارکتینگ بر روی کسب و کار اشاره شده است.

  • آگاهی مشتریان از برندتان: اینترنت منبع عظیمی از مشتریان بالقوه است، بنابراین با بازاریابی نام تجاری خود با استفاده از تکنیک های فوق که در مورد آن صحبت کردیم، می توانید افراد بسیار بیشتری را نسبت به حالت عادی هدف قرار دهید. با استفاده از این کانال‌های مختلف بازاریابی دیجیتال، برند شما رشد می‌کند و به طور گسترده‌تری شناخته می‌شود و به افزایش آگاهی در مورد کارهایی که انجام می‌دهید و محصولات یا خدماتی که می‌فروشید کمک می‌کند. بنابراین میتوان گفت که بازاریابی دیجیتال زمینه بازی را هموار می کند و به شما امکان می دهد با برندهای بزرگتر در بخش خود رقابت کنید.
  • جذب مشتریان جدید: تا ژانویه 2023، 5.16 میلیارد کاربر اینترنت در سراسر جهان وجود داشته است، به این معنی که میلیاردها نفر در اینترنت وجود دارند که میتوانند از برند شما آگاهی داشته باشند و از آن خرید نمایند. بنابراین یک استراتژی بازاریابی دیجیتال خوب می تواند از این پتانسیل استفاده کند. هر چه برند شما در معرض دید بیشتری قرار گیرد، احتمال بیشتری برای جذب مشتریان جدید خواهید داشت چون اکثر مردم در حال حاضر از اینترنت برای اطلاع از کسب و کارها استفاده می کنند.
  • مقرون به صرفه بودن دیجیتال مارتینگ: بازاریابی دیجیتال بسیار مقرون به صرفه تر از روش های بازاریابی سنتی است، که برای مشاغلی که بودجه و منابع محدودی دارند ایده آل است زیرا کسب و کارها کنترل کاملی بر نحوه خرج کردن پول خود دارند و بسته به نیاز خود، جریان های بازاریابی خاصی را هدف قرار می دهند. دیجیتال مارکتینگ همچنین به شما این امکان را می دهد که با پول خود انعطاف پذیر باشید و در صورت لزوم به استراتژی های بازاریابی مختلف بپردازید. این امر خطر هدر دادن منابع مالی گرانبها را کاهش می دهد و تضمین می کند که پول به طور موثر تخصیص می یابد.
  • قابل اندازه گیری بودن دیجیتال مارکتینگ: یکی دیگر از دلایل مهم اهمیت و برتری دیجیتال مارکتینگ نسبت به ابزارهای بازاریابی سنتی این است که قابل اندازه گیری است. با دیجیتال مارکتینگ، به منبع عظیمی از داده ها و معیارها دسترسی خواهید داشت بدین معنی که شما می توانید داده های دقیق را در زمان واقعی مشاهده کنید و در صورت عملکرد ضعیف یک کمپین خاص، زمان و پول خود را به سایر حوزه‌ها اختصاص دهید. نه تنها می‌توانید از اشتباهات خود بیاموزید، بلکه می‌توانید ببینید چگونه و چرا یک کمپین موفق بوده است.
  • سریعتر و کارآمدتربودن دیجیتال مارکتینگ: پیاده‌سازی استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال نیز می‌تواند بسیار سریع‌تر و کارآمدتر باشد، زیرا می‌توانید این فرآیند را بلافاصله شروع کنید. حتی اگر بودجه کمی هم برای این کار داشته باشید، باز هم کارهایی وجود دارد که می‌توانید به بهبود حضور آنلاین برند خود انجام دهید، مانند افزایش تعداد پست‌های رسانه‌های اجتماعی و پیاده‌سازی سئوی اولیه در وب‌سایت خود. برخی از تکنیک‌های بازاریابی سنتی نیز می‌توانند فوق‌العاده وقت‌گیر باشند، در حالی که بازاریابی دیجیتال به آزاد کردن زمان گرانبها و تخصیص مجدد آن کمک می‌کند.
  • بازگشت سرمایه بالا: بازاریابی دیجیتال به شما این امکان را می‌دهد تا عملکرد کمپین روزانه را ردیابی کنید، و مطمئن شوید که می‌دانید چه کانال‌هایی عملکرد دارند و کدام‌ها با مشکل مواجه هستند. این به شما کمک می کند تا بودجه کمپین را برای بازگشت سرمایه (ROI) بالا بهینه کنید.
  • دسترسی به کاربران تلفن همراه: تقریباً 6.84 میلیارد گوشی هوشمند در جهان وجود دارد که 4.76 میلیارد نفر در سراسر جهان از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. یک استراتژی بازاریابی دیجیتال به خوبی طراحی شده بهترین شانس شما برای دستیابی به این مخاطبان عظیم است و شکست در انجام این کار به این معنی است که مقدار زیادی از پتانسیل مشتری را از دست می دهید.
  • متمایز بودن از رقبای خود: وقتی می گوییم رقبای شما از ابزارهای بازاریابی دیجیتال موثر برای پیشبرد کسب و کار خود استفاده می کنند به ما اعتماد کنید. بنابراین، اگر هنوز این کار را انجام نداده اید، ضروری است که همین الان شروع کنید. شما دائما باید رقبای خود را چک کنید تا ببینید چه کاری انجام می دهند و ارزیابی کنید که چگونه می توانید کارها را بهتر انجام دهید. در نهایت، شما می خواهید استراتژی بازاریابی دیجیتال بهتری داشته باشید که ترافیک بیشتری را به سمت برند شما هدایت کند و سهم بیشتری از مشتریان را جذب کند.

 

شرکت دیجیتال مارکتینگ چیست؟

شرکت دیجیتال مارکتینگ شرکتی است که به طور انحصاری به بازاریابی برای مصرف کنندگان از طریق کانال های دیجیتال می پردازد. شرکت های دیجیتال مارکتینگ کارهایی که در بالا اشاره شد را انجام میدهند.

 

هلدینگ بین المللی ساخت بازار

هلدینگ بین المللی ساخت بازار، با تکیه بر توان فنی متخصصین خود و تجربه 8 ساله خود در دیجیتال مارکتینگ بین المللی محصولات ساختمانی، به عنوان تنها پلتفرم B2B چند زبانه محصولات ساختمانی دنیا، در کنار تولیدکنندگان محصولات ساختمانی است تا با استفاده از بهترین روش های دیجیتال مارکتینگ نسبت به توسعه فروش داخلی و بین المللی (صادرات) محصولات تولیدی خود اقدام نمایند.

در جهت تسهیل حضور شرکت های تولیدی محصولات ساختمانی در بازارهای بین المللی از طریق دیجیتال مارکتینگ ، ساخت بازار خدمات و امکانات تخصصی زیر را به تولیدکنندگان ارائه میدهد:

  • معرفی تخصصی تولیدکننده و محصولات ایرانی در بازارهای داخلی در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی
  • معرفی تولیدکننده و محصولات به 6 زبان بین المللی (انگلیسی، روسی، عربی، چینی، فارسی و استانبولی)
  • وب سایت اختصاصی 6 زبانه برای تولیدکننده (جهت معرفی شرکت و محصولات)
  • امکان پیشنهاد و بروزرسانی آنلاین قیمت کالا با ارزهای مختلف
  • تسهیل حضور در بازارهای بین المللی با دریافت استعلام و شرکت در مناقصات داخلی و بین المللی
  • گفتگو با خریداران خارجی (عدم نیاز به مترجم )
  • ارتباط موثر و مستقیم با خریداران و پروژه های عمرانی و انبوه سازی
  • بهبود و تولید محتوی تخصصی برای معرفی محصولات ایرانی در موتورهای جستجو (SEO)
  • امکانات دیجیتال مارکتینگ (رصد و آنالیز بازار، ایمیل مارکتینگ...)
  • استفاده از هوش مصنوعی در بازارسنجی و تحلیل داده ها و رصد بازارهای داخلی و بین المللی

 

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره میتوانید با ما تماس بگیرید. 

02128425400-09190406195

 

دانلود اپلیکیشن ساخت بازار