ویژگی های یک سیستم حفاظتی مطمئن و پیشرفته + نحوه استعلام قیمت از ساخت بازار
به مجموعه تجهیزاتی که برای کنترل کردن، حفاظت و امنیت اماکن داخلی و خارجی به کار میرود، سیستم حفاظتی گفته میشود که شامل لوازمی مانند دزدگیر، قفل برقی، دوربین مدار بسته و ... میباشد.

به مجموعه تجهیزاتی که برای کنترل کردن، حفاظت و امنیت اماکن داخلی و خارجی به کار میرود، سیستم حفاظتی گفته میشود. سیستمهای حفاظتی شامل لوازمی مانند دزدگیر، قفل برقی، دوربین مدار بسته و ... میباشد که به کارگیری آنها امنیت محیط را فراهم میکند. اغلب سیستمهای حفاظتی صرف نظر از نوعشان، از اجزای استانداردی مانند واحد پذیرش، سنسور، صفحه کلید برای ورودی و کنترل و دستگاههای هشدار تشکیل میشوند. اگر سیستم حفاظتی نصب شده مطمئن و متناسب با نیاز باشد، موجب کاهش جرم و جنایت و سرقت اموال میگردد. ما در این مقاله سعی داریم به بیان ویژگیهای یک سیستم حفاظتی مطمئن و پیشرفته بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ساخت بازار همراه باشید. همچنین برای خرید انواع سیستمهای حفاظتی و استعلام قیمت آن میتوانید از سامانه تجارت بین المللی محصولات ساختمانی ساخت بازار استفاده نمایید.
سیستم حفاظتی مطمئن چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
اصلیترین کاربرد سیستمهای حفاظتی، محافظت و تامین امنیت جانی و مالی افراد است و برای استفاده در مراکز کوچک همانند خانه و یا در مراکز بزرگ و مهم کسب و کارها مناسب هستند. برای اینکه خرید سیستم حفاظتی خوب و مطمئنی داشته باشید، بهتر است در هنگام خرید آن حتماً به موارد زیر توجه کنید. به عبارتی یک سیستم حفاظتی مطمئن و پیشرفته باید دارای ویژگیهای زیر باشد:
- کیفیت بالای لوازم حفاظتی و مقاوم بودن در برابر ضربه
- وجود کیفیت بالای قطعات محصول
- امکان کنترل از راه دور
- داشتن سنسورهای حساس و دقیق
- امکان ضبط ویدیو با کیفیت و سرعت بالا
- اتصال بیسیم و ارتباط با سایر تجهیزات هوشمند خانه
- میدان دید وسیع و پوششدهی تمام نقاط محیط
- و..
اجزا تشکیل دهنده سیستم های حفاظتی هوشمند
به صورت کلی اجزای تشکیل دهنده یک سیستم حفاظتی مطمئن شامل موارد زیر است:
-
پنل کنترل
پنل کنترل، قلب یک سیستم حفاظتی به شمار میرود. این وسیله از سیگنالهای رادیویی، برای برقراری ارتباط با حسگرها و سایر اجزای سیستم استفاده میکند. اکثر پنلهای کنترل دارای صفحه کلید برای فعال و غیر فعال کردن سیستم هستند. کنترل پنل، با تمام تجهیزات نصب شده در سیستم حفاظتی ارتباط برقرار میکند و هنگامی که یکی از زونها تحریک شود، صدای آژیر را ایجاد کرده و میتواند با کمپانیهایی که مسئولیت حفاظتی دارند، ارتباط ایجاد نماید.
-
صفحه کلید
صفحه کلید، برای فعال یا غیر فعال کردن سیستم به کار میرود. اغلب فقط یک صفحه کلید در هاب سیستم تعبیه شده اما اگر سیستم در چند ورودی نصب شود، گرفتن چند صفحه کلید اضافی میتواند مفید باشد. همچنین میتوان به جای استفاده از صفحه کلید با یک برنامه در تلفن همراه، کنترل سیستم را در دست گرفت.
-
سنسورهای در و پنجره
سنسور، به دستگاه کوچکی که معمولا با باتری کار میکند و از یک حسگر و یک آهنربا ساخته شده است، گفته میشود. هنگامی که در یا پنجره باز شود، تماس آهنربا با حسگر قطع شده و سیگنالی به هاب میفرستد تا شما را از باز شدن در و پنجره مطلع کند.
-
سنسورهای حرکتی
این دستگاه تمام مکانهایی که ممکن است افراد از آن عبور کنند را پوشش میدهد. مانند راهروها، راه پلهها و… . فناوری این دستگاهها بسیار پیشرفته است و با مجهز بودن به مادون قرمز امکان تشخیص بهتر در تاریکی را نیز دارند.
-
دوربین
دوربین های مدار بسته از اصلیترین اجزا سیستم حفاظتی هستند که امکان مشاهده تمام قسمتهای خانه و محل کار را در هر زمانی از طریق موبایل فراهم میکنند.
-
آژیرها
تمام سیستمهای حفاظتی مجهز به آژیر هستند که معمولا در هاب آنها تعبیه میشود. آژیرها به عنوان زنگ هشدار در هنگام خطر با ایجاد صدا افراد را از وقوع حوادث مطلع میکنند.
جهت آگاهی از قیمت به روز انواع سیستم حفاظتی به بخش استعلام قیمت در سامانه تجارت بین المللی محصولات ساختمانی ساخت بازار مراجعه فرمائید و با تولیدکنندگان معتبر در ارتباط باشید.
دلایل استفاده از سیستم حفاظتی کدام موارد است؟
همان گونه که در مطالب بالا ذکر شد دلیل اصلی استفاده از سیستمهای حفاظتی، حفظ امنیت اماکن و اموال افراد است. همچنین به کارگیری این سیستمها مزایای دیگری نیز دارد. به طور مثال:
- امکان تعریف کردن مناطق مختلف محل مورد نظر و مدیریت هر یک به صورت جداگانه
- امکان انتخاب عکسالعمل سیستم حفاظتی در تلفن همراه
- قابلیت فعال یا غیر فعال کردن سیستم از راه دور
- اطلاع رسانی هر خطر احتمالی از طریق اعلان هوشمند
- ساده بودن استفاده و وجود رابط کاربری قابل فهم
- امکان ارسال و دریافت صوت با کیفیت بالا برای دربهای هوشمند
- ضبط ویدیو با سرعت و کیفیت بالا
نکات اجرایی در نصب سیستم های حفاظتی
مطابق مبحث 14 مقررات ملی، در نصب دستگاههای سیستم حفاظتی ساختمانها باید موارد زیر رعایت گردد:
- دستگاههايي كه براي نصب ثابت طراحي شدهاند بايد در محل نصب به طور پايدار و مطمئن مستقر شوند و براي مقابله در برابر بارهاي قائم و افقي از جمله زلزله، تكيهگاههايي در محدودهی مجاز، براي آنها طراحي و ساخته شود.
- دستگاههاي تأسيسات مكانيكي ساختمان بايد طبق دستور كارخانهی سازنده و الزامات مقرر نصب شوند.
- دستورالعمل نصب و راهبري كارخانهی سازنده بايد به هنگام بازرسي در محل نصب دستگاه، در دسترس باشد.
- اگر دستگاه روي كف نصب ميشود، بايد پي دستگاه به ارتفاع دست كم 80 ميلي متر زير آن قرار گيرد.
- در دستورالعمل سازنده، اگر نصب سیستم حفاظتی روي پي غيرسوختني اعلام شده است، پي دستگاه بايد از هر طرف دست كم 300 میلی متر و در جهتي كه مشعل دستگاه قرار دارد دست كم 900 میلیمتر، پس از دستگاه ادامه يابد.
- اگر دستگاه به سقف آويخته مي شود، فاصلهی زير دستگاه تا كف نبايد كمتر از 150 میلی متر باشد.
- ايجاد سوراخ، شكاف يا برش در تيرها، ستونها و ديگر اجزاي باربر سازهی ساختمان، براي عبور لوله و يا ديگر اجزاي تأسيسات مكانيكي، مجاز نيست مگر آن كه در طراحي سازهی ساختمان پيش بيني شده باشد.
- اگر دستگاه بر روي بام و با فاصلهی كمتر از 3 متر از لبهی بام يا روي سطح ديگري كه بيش از 750 ميليمتر از زمين اطراف ارتفاع داشته باشد نصب ميشود، فضاي سرويس اطراف دستگاه بايد با نرده حفاظت شود.
- اگر سیستم حفاظتی در خارج از ساختمان نصب ميشود، بايد براي نصب در هواي آزاد آزمايش و تأييد شده باشد.
استعلام قیمت تجهیزات سیستم حفاظتی از ساخت بازار
امروزه خرید سیستمهای حفاظتی در هر مکانی برای ایمن سازی محیط پیرامون، کاری الزامی است. سیستمهای حفاظتی و امنیتی در انواع و اقسام مختلف با کارکردهای متنوع وجود دارند. برای اینکه بتوانید به راحتی از آخرین قیمت این تجهیزات با خبر شوید و یا با مقایسه انواع سیستم حفاظتی اقدام به خرید آن نمایید، کافی است به بخش دسته بندی سیستم حفاظتی در سامانه تجارت بین المللی ساخت بازار مراجعه کنید. سامانه ساخت بازار، با هدف ایجاد ارتباط مستقیم بین خریداران و تامین کنندگان محصولات ساختمانی تاسیس شده است و در بخش آخرین استعلامهای آن میتوانید به آخرین قیمت کلیه محصولات ساختمانی دسترسی داشته باشید.